KODĖL RESITRIX® SUMONTUOJAMA GREIČIAU, LENGVIAU IR TIKSLIAU NEI KITOS MEDŽIAGOS?

RESITRIX® pasižymi universaliu, greitu ir paprastu pirmos klasės hidroizoliacinių membranų montavimu. Šios membranos iš esmės lenkia kitas dažniausiai naudojamas medžiagas ne tik tarnavimo laiku, bet ir proceso komfortu ir lengvu taikymu. 

Dauguma šiuo metu rinkoje esančių stogų medžiagų, naudojamų stogų hidroizoliacijai, pasižymi suvirinimo siūlių nepatikimumu. To pasekmė yra tai, kad medžiagų lakštai gali be įspėjimo atsiklijuoti tada, kai montuotojas jau bus nulipęs nuo pastato stogo ir nebus kam išspręsti problemos ir ištaisyti padarytą žalą. 

Tokiais atvejais dažnai reikalingi keli membranos sluoksniai, kad apsaugotų siūles ir jos taptų nelaidžios vandeniui. Dėka aukštos kokybės modifikuoto bitumo pagrindo, RESITRIX® yra lengvai klojama ir labai saugi membrana. Vienu sluoksniu dengiamos membranos gali būti greitai ir paprastai sulydomos kartu, naudojant tik karšto oro feną, be atviros liepsnos. Tokiu atveju, galimi klaidų šaltiniai, tokie kaip temperatūros svyravimai ir medžiagos pažeidimai, yra pašalinami. Kloti antro RESITRIX® sluoksnio, siekiant hermetiškumo, nereikia.

MONTUOJAMA ANT VISŲ PAVIRŠIŲ, IŠSKYRUS MINKŠTĄ PVC

Norint renovuoti ir remontuoti stogą, RESITRIX® hidroizoliacines EPDM membranas galima montuoti tiesiai ant jau egzistuojančios medžiagos: bitumo, FPO, TPO, ECB ir t.t. Vienintelė išimtis yra minkšta PVC danga, kuri turi plastifikatorių bei laikui bėgant traukiasi. Naujai dengiamiems stogams nėra jokių apribojimų.

Paviršiai, ant kurių galima dengti RESITRIX®, apima betoną, metalinius profilius, metalų lakštus, medieną, fanierą, visų rūsių šilumos izoliaciją ir kt. RESITRIX® yra tinkama visoms plokščio stogo konstrukcijoms ir gali būti naudojama visose klimato zonose. Penki skirtingi RESITRIX® hidroizoliacinės EPDM membranos variantai garantuoja, kad visi paviršiai bus ne tik profesionaliai hidroizoliuoti, bet ir bus pritaikytas geriausias stogo dangos montavimo būdas.

RESITRIX® hidroizoliacinė membrana turi besiskiriančius tik viršutinį ir apatinį sluoksnius - nėra kairės ar dešinės, priekinės ar galinės membranos pusės. Ją paprasta ir praktiška naudoti. Visas RESITRIX® hidroizoliacinės EPDM membranos apatinis sluoksnis yra lydomas, ne tik kraštai ar specialios sritys.

Dėl universalios šios membranos prigimties, ji gali būti sukarpoma reikiamos formos ir dydžio dalimis, kurios reikalingos specifiniam projektui.

Dar vienas RESITRIX® privalumas - viso membranos ploto panaudojimas. Sunaudojamos visos atkarpos, o papildomos brangios detalės kampų, sujungimų hidroizoliacijai yra nereikalingos.